msg تتمتع شركتنا بخبرة 40 عامًا!

  • facebook
  • google
  • linkedin
  • twitter

Mailto info zenith كسارة

وقت الإصدار:Dec 06, 2021

Ky portal synon te beje transparente dhe lehtesisht te gjetshme te dhena mbi tendera dhe kontrata publike te 61 bashkive ne vend. Permes portalit qytetaret informohen dhe monitorojne mbi procedura prokurimesh per sherbime

اتركنا الآن

أحدث الأخبار

pc-kf
gotop